Ik zoek een man en vrouw voor trio

Ik zoek een man en vrouw voor trio

Huismus

26 jarige vrouw op zoek naar een man uit Zuid Holland

Afkomst Zuid-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 68KG
Lengte 172CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex
  • Pijpen
  • Tongzoenen
  • Vingeren
  • Romantisch

Ik zoek een man en vrouw voor trio

Ik zoek een man en vrouw voor trio bij mij thuis. Lijkt het jou en je partner spannend om een trio te doen? Man en vrouw gezocht voor spannende trio!

Mijn naam is Emelda en ik ben 26 jaar en kom uit Den Haag en zoek een stelletje of man en vrouw die met mij een trio willen doen. Ik heb 1 keer eerder een trio gedaan maar die was soort van mislukt en daarom zoek ik nou serieuze kandidaten  die echt een trio willen. Ik hou van harde sex en laat me dan ook graag hard nemen, ik hoop dat jullie daar ook in voor zijn want anders ben ik niet geschikt voor jullie. Ik hou van Beffen, Orale Sex, Standje 69, Sex, Pijpen, Tongzoenen, Vingeren, Romantisch, anaal en nog veel meer dus we kunnen echt alle kanten op als jullie zouden willen. Ben jij en je partner klaar voor de volgende stap in jullie relatie dan kunnen jullie je nu gratis aanmelden voor een trio samen met mij. Ik kan jullie bij mij thuis ontvangen maar ik heb ook een auto en kan naar jullie toe komen rijden. Ik heb vele spannende pakjes die ik aan kan doen mochten jullie daar interesse in hebben. Misschien tot binnenkort! dagg

contact opnemen