Ik ben een sm meesteres

Ik ben een sm meesteres

NHmeisje

33 jarige vrouw op zoek naar een man uit Noord Holland

Afkomst Noord-Holland
Postuur Normaal
Gewicht 49KG
Lengte 163CM
Ik heb interesse in
  • Beffen
  • Facial
  • Sex
  • Pijpen
  • Rollen spel

Ik ben een sm meesteres

Ik ben een sm meesteres die op zoek is naar een slaaf! Wil jij slaaf zijn van deze sm meesteres? meld je dan gratis aan en kom in contact met deze meesteres!

Hallo mij naam is Elsa en ik ben 33 jaar en hou enorm van sm sex. Wil jij met mij afspreken en wil jij mijn sm slaafje zijn? Ik ben graag de sm meesteres tijdens de sex en laat je dan ook allerlei lekkere, gekke, geile dingen doen onder mijn zweepje. Ik hou van lekker hard aanpakken en doe dit dan ook graag met latex pakjes en vele attributen. Ik al echte sm meesteres wil iemand hebben die niet snel opgeeft en tegen een stootje kan, ik kan je bij mij thuis ontvangen maar kan ook naar jou toe komen met al mijn spulletjes en zweepje! Naast sm meesteres heb ik ook wel graag normale sex zoals Beffen, Facial, Sex, Pijpen, Rollen spel, anaal en nog veel meer dus we kunnen nog veel meer doen dan alleen maar sm sex. Ik heb veel tijd want ik bent laatst mijn baan kwijt geraakt en die crisis helpt mij niet zo snel aan een nieuwe baan vandaar dat ik nu veel tijd heb voor sex! Mag ik jou sm meesteres zijn en jou is een lesje leren? stuur me een bericht met informatie over jezelf en wat je allemaal met mij zou willen doen!

contact opnemen