Femdom durf jij met mij in een kamer?

Femdom durf jij met mij in een kamer?

SexyFriezin

46 jarige vrouw op zoek naar een man uit Friesland

Afkomst Friesland
Postuur Normaal
Gewicht Niet ingevuld
Lengte 169CM
Ik heb interesse in
  • Facial
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Sex
  • Pijpen
  • Trio Sex
  • Paren club

Femdom durf jij met mij in een kamer?

Femdom durf jij met mij in een kamer? en je laten leiden door een vrouw! Ik weet wat harde femdon inhoudt en kan je dan ook leiden als een echte meester!

Ben jij in voor femdom en wil jij mijn slaafje zijn en eens goed geleid worden door een echt femdom meesteres? Mijn naam is Friza en ik ben 46 en hou enorm van femdom, ik vind het heerlijk om controle te hebben en de man helemaal gek te maken. Ik hou van zweepjes en andere attributen om het allemaal nog wat spannender te maken. Wil jij een femdom hebben die niet van ophouden weet dan ben ik geschikt voor jou! In het dagelijkse leven kom ik niet veel mensen tegen die in zijn voor femdom en daarom zoek ik via internet een man die hiervoor open staat. Naast femdom sta ik open voor Facial, Ongeremde Sex, Orale Sex, Sex, Pijpen, Trio Sex, Paren club en nog veel meer dus we kunnen echt allerlei kanten op als we zouden willen. Ik kan je bij mij thuis ontvangen in een speciaal aangekleede kamer voor mijn femdom praktijken. Wanneer je echt extreem wilt gaan dan ontvang ik graag in je persoonlijke bericht wat je graag zou willen en wat informatie over jezelf. Misschien tot binnenkort! dagg

contact opnemen