Ik deed ooit mee aan een meidenorgie

Ik deed ooit mee aan een meidenorgie

Mooiste

30 jarige vrouw op zoek naar een man uit Gelderland

Afkomst Gelderland
Postuur Slank
Gewicht 52KG
Lengte 166CM
Ik heb interesse in
  • Ongeremde Sex
  • Orale Sex
  • Standje 69
  • Sex

Ik deed ooit mee aan een meidenorgie

Ik deed ooit mee aan een meidenorgie en vond dit heel leuk. Ik zoek nu een man om goede sex mee te hebben maar sta open voor alles! Neem contact met mij op.

Mijn naam is Demelsa en ik ben 30 jaar en woon in de omgeving Gelderland in een leuk huisje. Ik zoek een man om lekker sex mee te hebben en lekker los mee te gaan, ik wil ook best sex met meiden want dat vind ik ook spannend ik heb namelijk een keer een echte meidenorgie gedaan. Bij mijn eerst meidenorgie werd er veel gelikt en met speeltjes gespeeld en dit vond ik erg geil, ik zou dit best nog een keer willen maar ook een gangbang door alleen maar mannen lijkt me geweldig. Ik ben voor zowat alles in zoals Ongeremde Sex, Orale Sex, Standje 69, Sex, anaal, oraal en nog veel meer dus je kunt echt alle kanten met mij op. Wil je met mij afspreken dan kun je mij een berichtje sturen met wat informatie over jezelf en wat je allemaal met mij zou willen doen zoals dus bijvoorbeeld een meidenorgie. Wacht niet te lang want ik verwijder deze advertentie zodra mijn poesje is voorzien. Daggg

contact opnemen